eXpresso притежава дългогодишен опит в сферата на куриерските, транспортните и специализираните услуги.

Портфолиото на EXPRESSO включва транспорт на стоки до всяка точка на страната, както и опции за ускорено изпълнение на поръчки и гарантирани прозорци за доставки. Можем да помогнем с транспортирането на обемни пратки, както и да организираме обратна логистика. EXPRESSO използва модерни електронни системи и уеб-базиран софтуер, осигуряващ възможност за постоянен мониторинг и контрол на услугите. Електронният обмен на данни е идеалното решение за максимална сигурност и бързина на услугите, които предоставяме на своите клиенти.

Куриерски Карго Услуги

Екипът на EXPRESSO притежава богат опит в извършването на куриерски карго услуги. Ние можем да обработим и доставим Вашите стоки, независимо от техните размери. Тежките и нестандартни пратки са предизвикателство, което с радост ще приемем.

  • Експрес: гарантирана доставка в рамките на същия работен ден;
  • Премиум Стандарт: доставка в рамките на 24 часа от приемане на пратката;

Допълнителни Услуги:

Транспортни Услуги

Частични Товари и Консолидация

Една от най-силните страни на eXpresso несъмнено е предлагането на гъвкави и свързани транспортни решения. Частичните товари и консолидирането са сред услугите, от които клиентите се възползват най-често. Те представляват изгодна алтернатива на индивидуалното опаковане на стоки, като това не е за сметка на надеждността на услугата.

Клиентите ни са наясно с пазарната динамика и все по-често са принудени да доставят на крайните потребители по-малки по обем поръчки, но с повишена честота. Ние разработихме оптималното решение на този проблем, позволяващо на всеки бизнес да минимизира разходите си, без това да доведе до забавяне в стокооборота! Нещо повече: екипът ни е на разположение при необходимост от изграждане на стратегия, която да доведе до повишена ефективност и по-бързи доставки. По този начин нашите клиенти ще се радват на отлични резултати при доставката на частични товари. Това са част от причините, поради които частичните и консолидирани товари намират място сред ежедневните ни задачи.

Опитните специалисти на eXpresso умело съчетават LTL, консолидация и доставка до краен потребител в една удобна услуга. LTL се използва все по-често, тъй като доставките до краен потребител, продажбите на дребно и електроната търговия налагат използването на този тип транспортна услуга.

  • Експресо днес: гарантирана доставка в рамките на същия работен ден;
  • Експресо Премиум Стандарт: доставка в рамките на 24 часа от приемане на пратката;

Специализирани Услуги и Проекти

Ние знаем, че голяма част от клиентите ни имат нужда от индивидуални и нестандартни решения по отношение на транспорт и логистика. Ако Вашият бизнес налага прибягване до неконвенционални транспортни и логистични услуги, то Вие можете да се възползвате от услугите на eXpresso. Създаването на концепция за профилирана услуга или проект, съобразени с изискванията и нуждите на клиентите, е част от пакета професионални услуги, които предоставяме ежедневно. Екипът на eXpresso се стреми към постигане на синхрон със служителите на нашите клиенти, за да бъде намерено и приложено оптималното и възможно най-ефективно решение под формата на транспортна услуга или на комбинация от транспортиране, логистични операции и последваща дистрибуция. Можете да отправите запитване към нашите квалифицирани специалисти.

Защо услугите на eXpresso са правилният избор?

Ние предоставяме цялостно и завършено решение за подпомагане на бизнес операциите на клиентите, свързани с доставка, дистрибуция, транспорт и логистични процедури. Нашият екип е специализиран и в обработката и доставката на специфични стоки и продукти. Можете да се възползвате от доставка в предварително зададени ден и час. В състояние сме да се съобразим с определени времеви прозорци за доставка и локации с установен пропускателен режим. Нашите служители са особено внимателни с деликатни пратки като произведения на изкуството и медицински изделия.

Екипът на EXPRESSO е специализиран в доставката на акцизни стоки, като на разположение на клиентите е и данъчен склад. Акцизни стоки, подлежащи на специфичен ред на обработка, са:
  • Алкохол и алкохолни напитки
  • Тютюневи изделия
  • Продукти с висока стойност и/или специфично предназначение
  • Медицински продукти, консумативи и лекарства
Желаете повече сигурност? Възползвайте се от опцията за допълнително застраховане при доставка.

За повече информация

Свържете се с експерт в сферата на логистиката

Контакти

ул. Видрица №7
+359 2 9034482/76
НПЗ Запад - Казичене
+359 2 9034482/76
1532 София
info@e-logistics.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
arrow-down

Свържете се с нас

Ако все още не сте работили с нас, тук можете да оставите вашето запитване. Експерт в сферата ще се свържи с Вас във възможно най-кратък срок.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.